D & D Color Al – Durres, kerkon puntorë (M) me ose pa eksperience per pune fabrike (Page 55 000 leke + sigurime shoqerore Tel: 0672069230) 46 views

D & D Color Al është një nga kompanitë e para pioniere e specializuar në shërbimet e anodizimit dhe ngjyrosjes elektrostatike që nga viti 2004.
Suksesi në këtë fushë është kryesisht për shkak të cilësisë së përpunimit, kërkesës së tregut dhe përkushtimit të stafit.
Alumini i lyer me cilësi të lartë është gjithmonë i mirëpritur nga klientët tanë.
D & D Color Al ofron shërbime në ngjyrosje elektrostatike dhe veshje të posaçme pluhur të objekteve metalike ose metalike me shtresa mbrojtëse
dhe dekorative me përmbajtje rrëshire.

Momentalisht është në kërkim stafi për:
Puntorë (M) me ose pa eksperience, per pune brenda ne fabrike.

Detyrat:

  • Parapergatitje dhe pastrim materialesh te ndryshme.

Ofrohen:

  • Rroga 55.000 leke te reja ne muaj + sig+ bonuse.
  • Ofrohet edhe varianti SEZONAL per studente.
  • Transporti sigurohet nga kompania.

Ju lutem te interesuarit te shkruajne VETEM ne whatsapp nga ora 09.00 – 17.00 per te lene takim per interviste: 0672069230

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Durrës
  • Profili Sherbime