Cysec kerkon Manager Retention FOREX për Anglisht / Italisht / Frengjisht 173 views1 application

PËRSHKRIM

BDSwiss Tirana është në kërkim të agjenteve ForeX për t’u bashkuar me ekipin tonë në zyrën e Tiranës.

Përshkrimi i punës:
· Trajnoni klientët se si të përdorin sistemet dhe produktet e ForeX.
· Zhvilloni marrëdhënie të forta me klientët.
· Mbani klientët të përditësuar me zhvillimet ne tregjet financiare.

KËRKESAT
Rrjedhshmëri në gjuhët Anglisht, Italisht, Frengjisht

Përvoja e mëparshme në brenda industrisë FX është një avantazh.
Shkathtësi komunikimi (përmes telefonit, dhe me email)
Njohuri themelore të analizës teknike dhe fondamentale per tregjet financiare dhe ForeX

PËRFITIMET
– Paketë tërheqëse pagese, përfshirë bonuset bazuar në performancën individuale.
– Mundësi të zhvillimit të karrierës ne bashkepunim me zyrat tona ne Qipro, Berlin, Londer, Malajzi

juljan@bdswiss.com

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Godina ALPAS. Bulevardi Gjergj Fishta ( Hilton Garden In)
  • Tel/Mob 0699966021
  • Profili Call Center