Customer Service në gjuhën Spanjolle 28 views

Job Expired

Vënde pune në DMI!

Customer Service në gjuhën Spanjolle.

 Mundësi të rriteni profesionalisht.
 Pagesa dhe bonuse motivuese.
 Punë në zyrë, Full-time.
 Mundësi të bëheni pjesë e një super ekipi.

⫸ Eksperienca nuk është kusht, dëshira dhe vullneti për të mësuar po.

Dërgoni CV-në tuaj në adresën tonë të emailit hr@dmi.com.al ose kontaktoni në numrin e telefonit:

+355 69 700 5757.

✔ Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë.

Work for a Google Partner company in Albania.

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Tiranë
  • Tel/Mob +355 69 700 5757
  • Profili Marketing