Customer Service në gjuhën Angleze 9 views

Vënde të lira pune në DMI!

Jeni në kërkim të një pune dhe nuk keni eksperincë?
Flisni Anglisht?

DMI po kërkon Operator Customer Service në gjuhën Angleze…

-Njohuri të mira në gjuhës.
-Eksperienca nuk është kusht.
-Pagesa dhe bonuse motivuese.

*Mjafton dëshira dhe vullneti për të punuar 🙂

Aplikoni duke dërguar CV në adresën e email-it: hr@dmi.com.al.

Be part of us 🙂

Work for a Google Partner company in Albania.

Apply for this job Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 8 Jobs
  • Location Tiranë
  • Tel/Mob +355 69 700 5757
  • Profili Marketing