Customer Care – Operator/e Gjermanisht nga Zyra / Remote 40 views

COMMERCEY ( http://commercey.co ) është në proces rekrutimi të bashkëpunëtorëve të rinj,
me përvojë dhe dëshirë për t’u zhvilluar profesionalisht.
Pas përzgjedhjes, do të vijojë periudha e trajnimit, gjatë së cilës kandidatët do të jenë me pagesë.
Punonjësi do të trajtojë të gjitha kërkesat nga klientët që kontaktojnë kompaninë,
duke ju ofruar atyre informacionet e nevojshme mbi shërbimet dhe produktet.

Kriteret:

  • Gjuhë gjermane niveli B2/C, e shkruar dhe e folur
  • Aftësi shumë të mira të kujdesit ndaj klientit
  • Komunikues dhe bashkëpunues
  • Njohuri të mira të programeve kompjuterike të “e-commerce”.
  • Fleksibilitet për punën, nga zyra ose shtëpia
  • Paga, shumë e mirë

Për më shumë informacion mbi shërbimet tona, konsultohuni me faqet e internetit:
http://commercey.co | https://pmable.co
Disponibiliteti per te filluar pune sa me shpejte te jete e mundur.

Dërgoni CV-n tuaj në hr@commercey.co

Nr cel: 068 27 88 684

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Call Center