Customer Care – Bashkepunetor ne Holandisht/Dutch smart working/remote 103 views

COMMERCEY ( http://commercey.co ) është në kërkim të një figure të motivuar dhe të aftë, për t’u përfshirë në një kompani me ritme rritjeje të shpejtë, në një kontekst dinamik dhe stimulues.
Kandidati do të ketë mundësinë të merret me aktivitetet e ndryshme të menaxhimit të asistencës ndaj klientit,
të një kompanie shërbimi dhe do të mbështesë ekipin në aktivitetet e mëposhtme: menaxhimin e porosive dhe shërbimin ndaj klientit, koordinimin e logjistikës etj.

Kandidati do të marrë trajnim fillestar të saktë, i cili do të vazhdojë gjatë periudhës së punës,
mbi përdorimin e sistemeve kompjuterike të shoqërise dhe do të pajiset me një pasqyrë të plotë të veprimtarisë së shoqërisë dhe sektorit të specializimit.
Objektivi prioritar i kompanisë është të lejojë kandidatin të zhvillojë aftësitë specifike
që lidhen me rolin në kryerjen e këtyre aktiviteteve dhe t’i siguroje atij/asaj një zhvillim të duhur profesional.

Kriteret:

 • Njohje e mire e gjuhës Holandeze, e shkruar dhe e folur (niveli B2/C1)
 • Aftësi shumë të mira të arritjes se objektivave personale dhe te grupit
 • Aftesi ne gjuhen e shkruar dhe shpejtesi ne shkrim ne gjuhen Holandeze
 • Te kete aftesi llogjike te mira, multitaksing dhe i orientuar ndaj detajeve
 • Menaxhim te mire te kohes se punes
 • Te kete prirje ndaj zgjidhjeve te problemeve
 • Fleksibilitet për punën, nga shtëpia
 • Paga, shumë e mirë

Për më shumë informacion mbi shërbimet tona, konsultohuni me faqet e internetit:
http://commercey.co | https://pmable.co
Disponibiliteti per te filluar pune sa me shpejte te jete e mundur.

Dërgoni CV-n tuaj në hr@commercey.co
Nr cel: 068 27 88 684

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 2 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Profili Call Center