Customer Care – Bashkepunetor ne frengjisht smart working/remote 118 views3 applications

Job Expired

COMMERCEY ( http://commercey.co ) është në kërkim të një figure të motivuar dhe të aftë, për t’u përfshirë në një kompani me ritme rritjeje të shpejtë, në një kontekst dinamik dhe stimulues. Kandidati do të ketë mundësinë të merret me aktivitetet e ndryshme të menaxhimit të asistencës ndaj klientit, të një kompanie shërbimi dhe do të mbështesë ekipin në aktivitetet e mëposhtme: menaxhimin e porosive dhe shërbimin ndaj klientit, koordinimin e logjistikës etj.
Kandidati do të marrë trajnim fillestar të saktë, i cili do të vazhdojë gjatë periudhës së punës, mbi përdorimin e sistemeve kompjuterike të shoqërise dhe do të pajiset me një pasqyrë të plotë të veprimtarisë së shoqërisë dhe sektorit të specializimit. Objektivi prioritar i kompanisë është të lejojë kandidatin të zhvillojë aftësitë specifike që lidhen me rolin në kryerjen e këtyre aktiviteteve dhe t’i siguroje atij/asaj një zhvillim të duhur profesional.

Kriteret:

 • Njohje e mire e gjuhës franceze, e shkruar dhe e folur (niveli B2/C1)
 • Aftësi shumë të mira të kujdesit ndaj klientit
 • Komunikues dhe bashkëpunues ne grup
 • Njohuri te mira te paketes Office
 • Njohuri të mira të programeve kompjuterike të “e-commerce”.
 • Fleksibilitet për punën, nga shtëpia
 • Paga, shumë e mirë

Për më shumë informacion mbi shërbimet tona, konsultohuni me faqet e internetit:
http://commercey.co | https://pmable.co

Disponibiliteti per te filluar pune sa me shpejte te jete e mundur.
Dërgoni CV-n tuaj në hr@commercey.co
Nr cel: 068 27 88 684

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 2 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Profili Call Center