Costumer Care Agent for German Language 80 views

Job Expired

NTH Mobile, një lider evropian AISP (Ofruesi i Shërbimeve të Aplikimit dhe Infrastrukturës) me seli në Zvicër dhe me zyra lokale në disa vende evropiane aktualisht po zgjeron ekipin e tij!

Bashkohuni me një ekip që punon në projekte për markat dhe korporatat më të mira. Ne ofrojmë SMS, MMS, Voice dhe Internet teknologji të klasit të parë për përdoruesit në mbarë botën, duke rritur cilësinë e shërbimeve tona çdo ditë duke krijuar risi emocionuese. Pasuria jonë më e madhe janë punonjësit tanë dhe kultura jonë e korporatës në të cilën njohuritë, aftësitë, guximi, aftësitë organizative dhe të punës në ekip na motivojnë të ecim përpara. Ne kujdesemi për punonjësit tanë dhe u mundësojmë atyre zhvillim personal dhe profesional!

PËRSHKRIMI I PUNËS:

 • Marrja dhe përpunimi i kërkesave të përdoruesve përmes postës elektronike ose telefonit
 • Koordinimi me departamentet e tjera
 • Përgatitja e raporteve javore dhe mujore
 • Punë të tjera që kanë të bëjnë me përkthime dhe administrim në gjuhët e përmendura

NGA KANDIDATI PRESIM:

 • Aftësi të avancuara komunikimi dhe njohuri të gjuhëve frënge dhe çeke
 • Aftësi të avancuara komunikimi dhe njohuri të gjuhës angleze
 • Aftesi kompjuterike
 • Iniciativë dhe këmbëngulje
 • Saktësi e jashtëzakonshme
 • Komunikim i qartë dhe konciz me shkrim dhe me gojë

NE JU OFROJME:

 • Mundësi për avansim dhe rritje profesionale në një kompani ndërkombëtare
 • Ambient pune dinamik dhe miqësor

Të tjera:

 • Formim profesional: АMP, ALP
 • Patentë shoferi: /
 • Përvoja e punës: jo e rëndësishme
 • Punë me afat të caktuar, me mundësipunësimi me afat të pacaktuar
 • Paketa MS Office
 • Përfundimi i konkursit:

More Information

 • This job has expired!
Share this job