CONVERSION Gjermanisht (500-700 euro + very attractive commission structure!!!) 45 views

DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore me një eksperiencë shume vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore.

 

Për një kompani të huaj, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant:

CONVERSION (gjermanisht)

 

 

 

 

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA
Edukimi: Arsim i Mesëm ose i Lartë

Eksperienca: Eksperienca e mëparshme do të ishte avantazh.

Aftësi:

Njohuri shumë të mira të gjuhës gjermane (e detyrueshme)

– Të jetë i/e aftë të punojë në afate të përcaktuara kohore.

– Të ketë aftësi shumë të mira  komunikimi.

– Entuziast/e dhe ambicioz/e  në arritjen e rezultateve.

 

 

 

Salary: 500-700 euro + very attractive commission structure!!!

 


Menyra e aplikimit:

Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al
Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni.

Ju bëjmë me dije se vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e profilit do të njoftohen për intervistë.

JU MIREPRESIM!

 

 


*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 për “Mbrojtjen e të Dhënave Personaledhe do të përdoren vetëm për qëllime rekrutimi

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 24 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr."Abdyl Frasheri", Sheshi Wilson - Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim, Sherbime