Content Creator 49 views1 application

Arkevo Design kërkon të punësojë një 𝗖𝗼𝗻𝘁𝗲𝗻𝘁 𝗖𝗿𝗲𝗮𝘁𝗼𝗿/𝗖𝗼𝗽𝘆𝘄𝗿𝗶𝘁𝗲𝗿!

Përgjegjësitë e këtij pozicioni përfshijnë:
• Të përdorë stile të ndryshme shkrimi me qëllim targetimin e audiencave te ndryshme
• Të zhvillojë kërkime në lidhje me trendet aktuale sipas industrive të ndryshme dhe t’i konkretizojë ato në projekte
• Të asistojë skuadrën e design në krijimin e promocioneve (nëpërmjet përmbajtjes)
• Të përdorë metoda të SEO për të rritur trafikun e faqeve
• Të sugjerojë mënyra të reja promovimi të produkteve dhe ofertave të kompanisë

Kandidati ideal duhet të ketë:
• Diplomë universitare (të paktën niveli i parë) në një nga subjektet: Gjuhë-Letërsi, Gazetari, Gjuhë e huaj, Marketing etj.
• Eksperiencë të mëparshme në krijimin e një përmbajtjeje angazhuese dhe tërheqëse për audiencën
• Aftësi të provuara në krijim, editim dhe plotësim përmbajtjeje
• Aftësi shumë të mira organizative dhe të manaxhimit të kohës sipas afateve
• Aftësi shumë të mira komunikuese dhe bashkëpunimi në grup
• Zotërim të shkëlqyer të gjuhës shqipe (si nga ana drejtshkrimore dhe gramatikore)
• Zotërim shumë të mirë të një prej gjuhëve anglisht ose italisht (të folur dhe të shkruar)

Ofrohet:
• Pagesë e kënaqshme dhe konkurruese
• Mundësi e menjëhershme promovimi sipas meritokracisë
• Bashkëpunim me një staf mikpritës dhe dinamik
• Ambient pune komod dhe motivues
• Kontratë e rregullt pune sipas legjislacionit shqiptar

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV e tyre në email-in:
marketing_department@arkevo-group.com ose whatsapp 0677066630

Nxitoni të aplikoni!

Cel. : 0677066630

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Marketing