Conad rrjeti më i madh i supermarketeve, në Shqipëri kerkon Punonjes/e në repartin e produkteve të freskëta (Zona: Liqeni Artificial) 45 views

Conad rrjeti më i madh i supermarketeve, në Shqipëri,
operativ qe prej vitit 2006, kërkon të punësojë per piken
tek Liqeni:

Punonjes/e në repartin e produkteve të freskëta

Kriteret bazë që duhet të plotësojnë kandidatët për këto pozicione janë:
• mosha nga 20 deri në 50 vjec
• të jenë dinamikë
• të kenë aftesi të mira për të punuar në grup

Përbën avantazh
– eksperienca në profile të ngjashme
– njohja e gjuhës italiane

CV-ja duhet të plotësohet me të gjitha të dhënat anagrafike
(numër telefoni; titull studimi; eksperiencë pune) dhe të dërgohet:
– në adresën e-mail: hr@conadalbania.al
– nr celulari 0689058529

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Supermarket