Conad rrjeti më i madh i supermarketeve, kërkon të punësojë për hapjen e re në Durrës – Kasiere 245 views

7BFJBOz.png

FOOD TRADE SH.P.K
AUTO TR-DR; KM 6; KASHAR; TIRANË

Conad rrjeti më i madh i supermarketeve, në Shqipëri, operativ qe prej vitit 2006,
kërkon të punësojë për hapjen e re në Durrës
:
KasiereKriteret bazë që duhet të plotësojnë kandidatët për këto pozicione janë:
• mosha nga 20 deri në 50 vjec
• të jenë dinamikë
• të kenë aftesi të mira për të punuar në grupPërbën avantazh
– eksperienca në profile të ngjashme
– njohja e gjuhës italiane

CV-ja duhet të plotësohet me të gjitha të dhënat anagrafike (numër telefoni; titull studimi; eksperiencë pune) dhe të dërgohet:
-në adresën e-mail: hr@conadalbania.al
-të dorëzohet në një prej supermarketeve Conad në Tiranë
-nr celulari +355 68 905 8529

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Supermarket