Conad kerkon: Kasiere, Sistemues, Kasap, Punonjës në repartin e produkteve të freskëta – supermarket Conad, ne Tirane, Durres dhe Vlore 893 views3 applications


Conad rrjeti më i madh i supermarketeve, në Shqipëri,

Kërkon të punësojë:

 • Kasiere   (Tirane, Durres)
 • Sistemues  (Tirane, Durres)
 • Kasap  (Tirane, Durres)
 • Punonjës në repartin e produkteve të freskëta  (Tirane, Durres, Vlore)

Kriteret bazë që duhet të plotësojnë kandidatët për këto pozicione janë:

 • mosha nga 20 deri në 50 vjec
 • të jenë dinamikë
 • të kenë aftesi për të punuar në grup

Përbën avantazh

 • eksperienca në profile të ngjashme.
 • njohja e gjuhës italiane

CV-ja duhet të plotësohet me të gjitha të dhënat anagrafike (numër telefoni; titull studimi; eksperiencë pune) dhe të dërgohet
– në adresën e e-mail-it hr@conadalbania.al
– të dorëzohet në një prej supermarketeve Conad në Tiranë.
– nr. celulari +355 68 905 8529

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 4 Jobs
 • Location Tiranë
 • Profili Supermarket