COMMERCIAL TELEMARKETER / Gjemanisht (Telework/Baza 900€ + bonuse) 238 views1 application

Job Expired

Një brand ndërkombëtar i parfumeve po kërkon të zgjerojë aktivitetin e tij edhe në vendin tonë.

 


Dimension është në kërkim të profesionistëve me orientim të ndaj klientit, profil komercial dhe eksperiencë në telemarketing të cilët janë të aftë në:
– Sales promotion
– Call Center Management tasks (inbound / outbound).
– Telemarketing
– Managment of operational incidents


Klienti jonë ofron:

 Telework
– Puna nga e hëna në të premte. 8 orë në ditë.
– Pagë 900€/net + bonus mbi shitjet + bonus mujor për teleworking
– Trajnime ndërkombëtare
– etj

Nëse keni:
– Nivel shumë të mirë, të folur dhe të shkruar të gjuhës gjermane (minimumi C1 – kusht i detyrueshëm)
– Minimalisht 2 vite punë në pozicione të ngjashme


Atëherë:

Dimension HR mirëpret aplikimin tuaj (CV) në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al me subjekt « Commercial Telemarketer/Gjermanisht»
Bazuar në aplikimin tuaj, ju bëjmë me dije se vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e profilit do të njoftohen për intervistë nga stafi i Dimension.

JU MIREPRESIM!


*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë nga Dimension sipas ligjit Nr. 9887 për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale” dhe do të përdoren nga Ne vetëm për qëllime rekrutimi.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 5 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr.
  • Profili Konsulence, Punesim, Sherbime