Cimi shpk kerkon te punesoje Punetor/e Magazine, ne Zog te Zi dhe Porcelan, paga e kenaqshme. 83 views

Cimi shpk kerkon te punesoje Punetor/e Magazine, ne Zog te Zi dhe Porcelan, paga e kenaqshme.

Kriteret:
✳️Te jene me ose pa eksperience, eksperienca jo domosdoshmeri.
✳️Te jene persona te shkathet dhe te pergjegjshem.
✳️Te jene korrekt dhe te perpikte ne pune.
✳️Te jene te afte te permbushin detyrat e dhena.
✳️Te jete me arsim te mesem.

Ofrohet:
✳️Punohet nga ora 08.00 – 16.00
✳️Pagesa e kenaqshme
✳️Kushte te mira pune

Te gjithe te interesurit te kontaktojne ne numrin e tel: ☎️ 069 20 99 680

Adresa: Cimi Zog i Zi dhe Cimi Porcelan

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 23 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Konsulence