Chilli snack bar te 21 Dhjetori kerkon Kamarier per turnin e pare 07:00-15:00 dhe Kamarier per turnin e dyte 15:00-23:00 mosha 20-30 vjeç 97 views

Job Expired
Chilli Snack Bar

Kerkon te punesoje

KAMARIER

Pagesa e kenaqshme
Turni pare 07:00-15:00
Turni dyte 15:00-23:00
Mosha 20-30 Vjeç

Adresa:Tirane 21 Dhjetori
Kontaktoni: 069 359 3345

 

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 211 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim