Chicken Farm Albania kerkon staf per pune – magazinier/e -ndihmes/e magazinier/e -punetor/e thertoreje -shofer 334 views

Kompania Chicken Farm Albania, me profil rritje, therje dhe perpunim te pulave kerkon te rekrutoj staf ne profile te ndryshme, si:

-magazinier/e
-ndihmes/e magazinier/e
-punetor/e thertoreje
-shofer
etj…

Vendodhja e kompanise eshte: Agonas, Kavaje.

Kompania ofron per te gjithe te interesuarit:
-ambjente akomodimi dhe ushqim pa pagese (nese nuk jane banues ne Kavaje, ose vijne nga rrethe te largeta)
-kushte shume te mira pune
-pagesa te kenaqeshme
-siguracione te paguara dhe 1 dite ne jave pushim

*Eksperienca nuk eshte kusht i doemosdoshem.
Per te gjithe te interesuarit, ju lutemi te na kontaktoni ne nr: +355 69 373 7702

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Agrobiznes