Check Point Bar komuna kerkon te punesoje: Kamariere 102 views2 applications

Check Point Bar komuna kerkon te punesoje:
Kamariere

Kriteret e punes:
– Me ose pa eksperience pune
– të jenë të rregullt dhe etik.
– të jenë të sjellshëm , korrekt dhe komunikues me klientët dhe me stafin.

Kushtet e punës:

– turni pare.
– kamariere 35.000 + siguracionet e paguara
– kushtet e punës shumë të mira.

Adresa: 
Rruga Skender Luarasi, Komuna e Parisit.
Tel/whatsapp: +355 69 422 2667
Instagram : check.point.komuna

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Bar Kafe