Cercasi operatori per FOREX 62 views

Job Expired

Cercasi operatori per FOREX
Kerkojm te rinje dinamik per agjent ne fushaten e Forex ne gjuhen Italiane. Per te gjithe ata qe kane ide dhe fantasi te punojne ne grup per aritjen e objektivave ne nje pune qe ska limit.

Kerkohen:

  • Pa eksperienc në forex
  • Me eksperienc në forex do kenë mundesi per ritje profesionale si TL ose RET
  • Baza, FTD, dhe bonusi ne euro
  • Gjuha italiane

Orario:
09:00 – 18:00,
10:00 – 19:00
Sabato/Domenica – Riposo

Contatto solo scrivendo su WhatsApp al numero: 0696523973, 0692966674

CV: ai.mediaservice@gmail.com

Rruga Bardhyl, Tirane

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Bardhyl, Tirane
  • Tel/Mob 0696523973,0692966674
  • Profili Call Center