CATEGORY MANAGER 70 views1 application

DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore me një eksperiencë disa vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore.

Për një kompani të madhe në tregtimin e pajisjeve IT, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant:

CATEGORY MANAGER


DETYRAT & PËRGJEGJËSITË

– Të kryejë analizën e tregut dhe konkurencës për produktet e kategorisë IT
– Të përgatisë dhe planifikojë implementimin e produkteve në rafte; aktivitetet promocionale etj
– Të bashkëpunojë dhe negociojë me furnitorët për koston optimale të produkteve
– Të përgatisë dhe analizojë raporte për kategorinë që ka në ngarkim;
– Të bashkëpunojë me departamentet e tjera si Marketingun, Financën, Burimet Njerëzore, Logjistikën, Shitjet etj për arritjen e objektivave të përcaktuara nga kompania

 

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA
Edukimi: Diplomë Bachelor.

Eksperienca: 2 vite eksperiencë në fushën e shitjeve. Te avantazhuar kandidatet qe kane experience ne profile te ngjashme.

Aftësi:
– Të jetë i motivuar dhe ambicioz për të arritur rezultate;
– Të ketë aftësi të mira komunikuese.

Menyra e aplikimit:
Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al
Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni

JU MIREPRESIM

 

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personaledhe do te perdoren vetem per qellime rekrutimi

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 10 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr."Abdyl Frasheri", Sheshi Wilson - Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim, Sherbime