Callnet kerkon: Operatore per fushatat TIM dhe ENEL (mandatto diretto) !! 56 views

Callnet i cili operon prej vitesh ne Tirane ne fushatat e telefonisë dhe të energjisë
kerkon :


Operatore me dhe pa eksperience me njohuri te nivelit mesatar te gjuhes italiane per fushaten Enel dhe Tim
-Tim leader per fushaten Enel dhe TIM

Ofrohet :

Nje page e mire (pagesa te kontratave te inseruara), nje ambjent mikprites dhe orare fleksibel!!

09:00 – 21:00

Adresa : Rruga e Dibres , Sheshi Selvia,
Mail : Callnetgroup@gmail.com
Cel :
 0693910003

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Tel/Mob 0693222428
  • Profili Call Center