Call Operator 134 views

Kompani leader në tregun botëror të Stock Market dhe FX trading kërkon të punësojë për zyrat e saj të marketingut në Shqipëri pozicionet si më poshtë:

Operatorë për gjuhët: Greqisht, Italisht
Detyrat:

-Të kontaktojë klientë potencialë për investimet në tregun e bursave online.
-Të shpjegojë benefitet e kompanisë dhe të punuarit me një licencë europiane.
-Të shpjegojë funksionimin e platformave tona dhe pjesën teknike.

P.S: Kompania operon me licencë europiane dhe bazuar në ligjet e GDPR si dhe ato shqipëtare,
nuk mund të kontaktohen persona të cilët nuk kanë treguar interes për të pasur një telefonatë,
si dhe nuk mund të propozohet depozitim shumash apo propozime per investime në vlera monetare.
Synimi i kompanisë është vetëm për arsye marketingu e suporti, dhe databaza që do t’u vihet në dispozicion operatorëve do të jetë ekskluzivisht e përbërë nga kliente të regjistruar me vetëdije të plotë për telefonatën.

Paga e kënaqshme në raport me tregun si dhe bonuse në bazë të rezultateve.
Mundësi trajnimi si dhe pune jashtë Shqipërisë për më të mirët, në një nga zyrat tona në Qipro, Itali, Angli, Gjermani, Spanjë apo Hong Kong.

Të interesuarit të dërgojnë CV në email-in recruitersmarketing@gmail.com

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona ish Bllok-u, Tirane
  • Profili Call Center