Call center tek zogu i zi kerkon: Agjent/e Italisht,Agjent/e Spanjisht,Agjent/e Anglisht Canada,Retention Anglisht Canada dhe Retention Spanjisht.Paga baze mbi 1000 euro 204 views3 applications

Job Expired

Call Center Zogu i Zi

Kerkon te punesoje:

•Agjent/e Italisht
(me eksperience)
•Agjent/e Spanjisht
( me/pa eksperience)
•Agjent/e Anglisht Canada
(me/pa eksperience)
•Retention Anglisht Canada
(me eksperience)
•Retention Spanjisht
(me eksperience)

Italisht/Spanjisht Orari 10:00-19:00
Anglisht Canada Orari 15:00-00:00
Perqindjet me te larta ne treg

PAGA BAZE MBI 1000 EURO

ADRESA: ZOGU ZI, TIRANE

KONTAKTONI WHATSAPP:
+355 68 208 4651

 

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 158 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim