Call center tek sheshi willson kerkon te punesoje: Agjent / Operator Italisht dhe Retention italisht ofrohet pagesa te kenaqshme + bonuse 66 views

CALL CENTER

Kerkon te punesoje:
•Agjent / Operator Italisht
•Retention italisht

Pagesa te kenaqshme + bonuse
Kushte shume te mira pune

KONTAKTONI: 0683483449
Adresa: SHESHI WILLSON TIRANE

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 152 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim