Call Center, Part Time Operator Outbound, Turni i dytë, Italisht 119 views

Job Expired

Final Solution, ofron pagat më të larta në treg dhe një ambient pozitiv dhe energjik me vendndodhje në qendër të Tiranës.Jemi në kërkim të operatorëve telefonik në gjuhën Italiane për fushata të ndryshme.

Adresa: Rruga e Bogdanëve, pranë shkollës Avni Rustemi, Tiranë.
Orari: 16:00 – 20:00 (4 orë).

Ofrojmë:
– Paga bazë e lartë (duke filluar nga 400Lek/ora neto).
– Ambient pozitiv dhe dinamik pune.
– Bonuse të larta.
– Zyrë moderne me kushte të larta.
– Fushata të ndryshme dinamike.

Kërkojmë:
– Disponibilitet të menjëhershëm.
– Aftësi të mira komunikuese në gjuhën italiane.

Të interesuarit janë të lutur të na dërgojnë CV përmes kanaleve të mëposhtëme:
– Tel: +355677304322
– Website: https://www.finalsolution.al/
– Email: hr@finalsolution.al

Faleminderit.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga e Bogdanëve, 20
  • Tel/Mob +355677304322
  • Profili Call Center