Call center ku punon po mbyllet? Behu broker sigurimesh ne Facile.it! 60 views

Facile.it eshte nje kompani italiane prej me shume se 700 punonjesish,
leader ne krahasimin e cmimeve te policave te sigurimit te automjeteve, motomjeteve, kredive personale, kredive hipotekore, ADSl dhe energjie. Cdo muaj Facile.it u vjen ne ndihme me shume se 1.5 milione italianeve per te bere zgjedhjen me te mire dhe per te kursyer mbi shpenzime te ndryshme te shtepise.

Pse jemi ndryshe nga call centerat e tjere?
-Facile.it u ofron asistence konsumatoreve qe pasi kane krahasuar ofertat me te mira ne website tone kane nevoje per nje konsulent te specializuar qe ti drejtoje me mire ne procesin e vendimmarrjes.
-Kontaktojme vetem kliente te cilet kane kerkuar dhe presin te telefonohen nga konsulentet tane.

Cfare kerkojme?
-Njohuri shume te mira te gjuhes italiane.
-Disponibilitet per te punuar me turne.

Cfare ofrojme?
-Page baze shume interesante (totalisht te deklaruar prane ISSH!).
-Komponent variabel te pages (Bonus) te lidhur me performancen, deri ne 50’000 leke ne muaj!
-Kurs formimi mbi produktin dhe gjuhen te paguar.
-Kontrate pune te bazuar mbi Kodin e Punes ne zbatim te legjislacionit ne fuqi ne lidhje me pushimet vjetore, oret jashte orari dhe lejen e lindjes.
Adresa: Tirane, zona e ish Bllokut, Rr. “Sami Frashëri”, prane gazetes “Koha Jonë”.

Per te aplikuar per pune ne kompanine tone ju lutem te na nisni CV tuaj ne: recruitingtirana@facile.it
Cel: +355 697011016​

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Sami Frasheri
  • Tel/Mob +355 697011016 / +355 672070761
  • Profili Call Center