Call Center kerkon Rtn Anglisht Rtn Germanisht Junior dhe Broker Sp Anglisht / Germanisht / Spanjisht te Kompleksi Delijorgji 99 views1 application

Call Center
Kerkon te punesoje

Rtn Anglisht
Rtn Germanisht Junior
Broker Sp Anglisht / Germanisht / Spanjisht

Pagat me te mira ne treg + bonuse
Kushte shume te mira pune

Adresa: Kompleksi Delijorgji Tirane
Kontaktoni: 0684149738

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 184 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim