Call center kerkon Operator/e Gjermanisht dhe Spanjisht me ose pa eksperience pune, orari 09:00-18:00 tek Kompleksi Delijorgji 72 views

Kerkojme te punesojme:

Operator/e Gjermanisht
Operator/e Spanjisht

Me/pa eksperience
Njohuri shume te mira gjuhesore
Orari 09:00-18:00

Whatsapp: 068 948 6554
Email: Stmasters23@gmail.com?subject=Aplikoj%20per%20njoftimin:%20Call%20center%20kerkon%20Operator/e%20Gjermanisht%20dhe%20Spanjisht%20me%20ose%20pa%20eksperience%20pune,%20orari%2009:00-18:00%20tek%20Kompleksi%20Delijorgji&body=Pershendetje%20drejtues%20te%20ADA,%0d%0a%0d%0aMe%20kete%20email%20deshiroj%20te%20aplikoj%20per%20njoftimin:%0d%0aCall%20center%20kerkon%20Operator/e%20Gjermanisht%20dhe%20Spanjisht%20me%20ose%20pa%20eksperience%20pune,%20orari%2009:00-18:00%20tek%20Kompleksi%20Delijorgji%0d%0ahttps://www.njoftime.com/threads/call-center-kerkon-operator-e-gjermanisht-dhe-spanjisht-me-ose-pa-eksperience-pune-orari-09-00-18-00-tek-kompleksi-delijorgji.804275/%0d%0a%0d%0aNr.%20Tel.:%0d%0aBashkangjitur%20CV%0d%0a%0d%0aFaleminderit!">Stmasters23@gmail.com

Adresa: Kompleksi Delijorgji Tirane

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 153 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim