Call Center kerkon Operator/e dhe Rtn paga 600€ + 10% bonuse orari 10:00-19:00 dhe fundjava pushim 85 views1 application

Job Expired

Call Center
Kerkon te punesoje

Operator/e dhe Rtn

Paga 600€ + 10% bonuse
Orari 10:00-19:00
Fundjava pushim

Adresa: Rruga Islam Alla Tirane
Kontaktoni: 0693560167

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 184 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim