Call center kerkon Agjent/e Gjermanisht dhe Agjent/e Spanjisht me/pa eksperience 39 views

Kerkojme te punesojme:

Agjent/e Gjermanisht
Agjent/e Spanjisht

Me/pa eksperience
Njohuri shume te mira gjuhesore
Orari 09:00-18:00

Whatsapp: 068 948 6554
Email: Stmasters23@gmail.com?subject=Aplikoj%20per%20njoftimin:%20Call%20center%20kerkon%20Agjent/e%20Gjermanisht%20dhe%20Agjent/e%20Spanjisht%20me/pa%20eksperience&body=Pershendetje%20drejtues%20te%20ADA,%0d%0a%0d%0aMe%20kete%20email%20deshiroj%20te%20aplikoj%20per%20njoftimin:%0d%0aCall%20center%20kerkon%20Agjent/e%20Gjermanisht%20dhe%20Agjent/e%20Spanjisht%20me/pa%20eksperience%0d%0ahttps://www.njoftime.com/threads/call-center-kerkon-agjent-e-gjermanisht-dhe-agjent-e-spanjisht-me-pa-eksperience.804835/%0d%0a%0d%0aNr.%20Tel.:%0d%0aBashkangjitur%20CV%0d%0a%0d%0aFaleminderit!">Stmasters23@gmail.com

Adresa: Kompleksi Delijorgji Tirane

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 149 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim