Call Center Anglisht kerkon Rtn Spn, Junior Spn dhe Broker tek Kompleksi Delijorgji 69 views

Call Center
Kerkon te punesoje

RTN SPN ANGLISHT
JUNIOR SPN ANGLISHT
BROKER ANGLISHT

Pagat me te mira ne treg + bonuse
Kushte shume te mira pune
Me eksperience

Adresa: Kompleksi Delijorgji Tirane

Kontaktoni: 0684149738

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 213 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim