Cali’s coffe kerkon kamarier/e puna me turne dhe pagesa e kenaqshme tek vorri i bomit 37 views

Job Expired

ÇALI’S COFFE
Kerkon te punesoje

Kamarier / Kamariere

Pagesa e kenaqshme
Kushte shume te mira pune
Puna me turne

Adresa: Rruga Sadik Petrela Vorri I Bomit

Kontaktoni: 0693386664

#calisccoffe #kamarier #kamariere #njoftimepunesimi #tirane #puna #punetore #njoftimpune #gjejstaf

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 181 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim