Cabin Boy 282 views4 applications

Kompania Italiane “GNV” kërkon të punësojë djem dhe vajza ne pozicionin “Cabin Boy”, në bordin e trageteve të saj. Me një kohëzgjatje të kontratës 4+2 muaj, me të drejtë rinovimi. Paga shumë të kënaqshme duke filluar nga 945 $ në muaj.

Kriteret që kandidatët duhet te plotësojnë jane:
-Mosha 21-45 vjec.
-Njohuri te nivelit mesatar te gjuhes angleze ose italiane.
-Eksperienca të mëparshme ne pozicione të ngjashme përbën avantazh.

Kandidatet e interesuar qe plotesojne kriteret e mesiperme te aplikojne permes Anegino.

Vetëm kandidatët që plotësojnë kushtet e rekrutimit do të perzgjidhen për intervistë pranë kompanisë TSTS Group.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 9 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Bulevardi Gjergj Fishta
  • Tel/Mob 0672030610
  • Profili Hoteleri