Bukëpjekës/e 88 views

Kompania ATDG (Art and Tourism Development Group), kërkon të punësojë punonjës në pozicionin e:

Bukëpjekës/e

Përshkrim i përgjithshëm

Bukëpjekësi gatuan dhe përgatit të gjitha llojet e produkteve të brumit sipas recetave. Bëjnë kontrollin e cilësisë dhe të sasisë së produkteve si dhe kontrollojnë standardet e shërbimit.

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Kryejnë punët e kërkuara në prodhim;
 • Kryejnë gatimin në mënyrë të pavarur të të gjitha llojeve të produkteve të brumit;
 • Kontrollojnë furrën, linjën e makinës së paketimit dhe mikserit;
 • Bëjnë përgatitjen e produktit sipas recetave;

Kualifikimet dhe Aftësitë:

 • Të kenë mbaruar kurse ose të zotërojnë kualifikime në lidhje me këtë pozicion;
 • Të kenë eksperiencë pune në këtë pozicion të paktën 3 vjet;
 • Ruajtja e standardeve të higjenës personale gjatë gjithë kohës në punë;
 • Të kenë aftësi shumë të mira komunikimi;
 • Aftësi për të punuar në grup;
 • Fleksibilitet me orarin e punës;

Ofrohet:

 • Pagesë e kënaqëshme

Shënim: Ju lutem të interesuarit të specifikojnë pozicionin e tyre të punës gjatë aplikimit!

Aplikantët të dërgojnë CV në adresen e e-mailit: hr@atdg.al ose të kontaktojnë në numrin e

Tel. +355686082912

Vendi i punësimit: Kodra e Diellit 1

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook