Bota e Saldimeve kerkon te punesoje ekonomiste te brendshme 248 views1 application

Job Expired

Bota e Saldimeve, kompani qe operon ne tregun Shqiptar ne fushen e materialeve te saldimit
kerkon te punesoj ekonomiste te brendshme.

Pershkrimi i punes dhe kompetencat:

-Te kryeje regjistrim te faturave te shitjes dhe blerjes.
-Rregjistrimi i veprimeve te magazines.
-Te ndjeke detyrimet mujore ndaj furnitoreve si dhe ecurine e pagesave te klienteve.
-Te jete e gatshme per te bashkepunuar me kontabilistin e jashtem per detyra te caktuara.
-Te jete e komunikueshme dhe serioze ne vendin e punes.
-Te jete e motivuar dhe te kete deshire per te punuar.

Kualifikimet:

-Te kete mbaruar arsimin e larte.
-Te kete njohuri te gjuhes angleze ose italiane.
-Te dije te perdore programet e paktes Office.

Te interesuarat jane te lutura te dergojne CV e tyre ne adresen info@botasaldimeve.com ose te kontaktojne ne numrin +355 69 394 4393.

More Information

  • This job has expired!