BORSH, SARANDE, OFROHET VEND PUNE SANITARE HOTELI 23 views

Agjencia BClever e cila prej 4 vitesh operon ne tregun shqiptar permes sherbimeve te rekrutimit dhe burimeve njerezore, per nje nga klientet e saj te rendesishem ne qytetin e Sarandes, ka nisur procesin e rekrutimit per pozicionin Sanitare Hoteli.

Kriteret e profilit:

– Disponibilitet i menjehershem
– Korrektese dhe pergjegjshmeri
– Eksperience pune e meparshme

Ofrohet:

– Page 60,000 L – 70,000 L
– Akomodim i perfshire
– Vaktet e perfshira
– Siguracione te paguara

* Periudha e punes: Qershor – Shtator
* Punonjesja do te kete 8 dhoma ne kujdesin e saj

Cdo aplikant i interesuar mund te aplikoje ne: 0676888699

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 15 Jobs
  • Location Durrës
  • Tel/Mob +355676318339
  • Profili Punesim