BORSH SARANDE, OFROHET VEND PUNE ND. KUZHINIER NE RESTORANT PESHKU 31 views

Agjencia BClever e cila prej 4 vitesh operon ne tregun shqiptar permes sherbimeve te rekrutimit dhe burimeve njerezore, per nje nga klientet e saj te rendesishem ne qytetin e Sarandes, ka nisur procesin e rekrutimit per pozicionin Ndihmes Kuzhinier ne Restorant Peshku

Kriteret e profilit:

– Disponibilitet i menjehershem
– Korrektese dhe pergjegjshmeri
– Eksperience pune e meparshme

Ofrohet:

– Page 80,000 – 120,000
– Akomodim i perfshire
– Vaktet e perfshira

* Periudha e punes: Qershor – Shtator

Cdo aplikant i interesuar mund te aplikoje ne: 0676888699

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 15 Jobs
  • Location Durrës
  • Tel/Mob +355676318339
  • Profili Punesim