Bora Travel & Tours kërkon AGJENTE UDHETIMI 79 views2 applications

Job Expired

Bora Travel & Tours kërkon të punësojë:

AGJENTE UDHETIMI

⬇ Kriteret e kandidates:
– Disponibilitet full time, nga ora 09:00 deri ne 17:00.
– Të ketë njohuri të mira në përdorimin e internetit dhe rrjeteve sociale.
– Të njohë shumë mirë gjuhen angleze me shkrim dhe me gojë.
– Të ketë njohuri të shkëlqyeshme në të shkruar dhe të folur.
– Eksperienca te meparshme perben prioritet.

⬇ Detyrat e kandidates:
– Të interesohet vazhdimisht për oferta në destinacione të reja për tregun shqiptar dhe ti sjelli ato pranë klientit.
– Të krijoje, të reklamojë, të shesë paketa turistike/ bileta udhëtimi, sipas kërkesave të klientëve.
– Të informojë klientët për dokumentacionin e nevojshëm për të udhëtuar.
– Ti përgjigjet kërkesave në email, rrjete sociale, zyrë, etj.
– Të jetë e kujdesshme ndaj detajeve.

⬇ Ofrohet:
– Pagë NETO 50.000 leke (totalisht e deklaruar prane ISSH)
– Ambjent te sigurte dhe komod per pune.
– E diela pushim.

Shenim: Kandidatet duhet te jene mbi moshen 23 vjec.
Vendodhja: Tirane, rruga Myslym Shyri, përballë Vodafone.
Nese jeni te interesuar dhe i permbushni kriteret e mesiperme dergoni CV tuaja ne adresen cv@boratravel.al
CV do te trajtohen ne konfidencialitet te plote dhe vetem personat e perzgjedhur do te ftohen per interviste.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Myslym Shyri, 30 m siper Vodafone
  • Profili Agjensi turistike udhetimi