Bojaxhi / Stukator / Llamarinist / Punetor ndihmes ( Servis Alex Shpk) 87 views

Prane servisit tone Alex Shpk,
ofrohen vende pune si me poshte:

– Bojaxhi me eksperienc pune
– Stukator me ose pa eksperienc pune
– Llamarinist me eksperienc pune
– Punetor ndihmes ne te gjitha llojet e pozicioneve te punes qe sherbehen tek servisi

Kushte shume te mira pune,
staf i komunikueshem dhe paga ne maksimumin qe ofron tregu

Menyra e pageses e negocioueshme,
page fikse mujore ose me perqindje ne varesi te volumit te punes.

Kontakt 0699966037 / 0695872471

More Information

Apply for this job Apply via Facebook