Bojaxhi Mobiljesh dhe Marangoz 19 views

Ardeno shpk operon për më shumë se 20 vjet në prodhimin dhe përpunimin e drurit,
për nevojat e saja kërkon te punësojë:

  • Bojaxhi Mobiljesh
  • Marangoz

Lutem aplikoni ne ardeno1@hotmail.com | 0682036300

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Mobilje