Blue Filters Tirana, pjese e Blue Filters Group Germany, e specializuar ne trajtimin e ujit te pijshem, kerkon punonjese per sherbim klienti ne zyre 99 views1 application

Blue Filters Tirana, pjese e Blue Filters Group Germany, e specializuar ne trajtimin e ujit te pijshem, kerkon punonjese per sherbim klienti ne zyre.

Kandidatet duhet te kene:
– aftesi shume te mira komunikimi
– shkathtesi ne zgjidhje situatash
– eksperienca ne telefonata eshte avantazh
– arsim i mesem
– Mosha 25-45 vjec

Pergjegjesite:
– koordinim i grupit te shitjeve te terrenit
– komunikim me klientet mbi lenien e takimeve
– raportim ne departamintin perkates

Orari i punes:
09.00-17.00, vetem ne zyre full time
Page baze + bonuse
Personat e interesuar duhet te dergojne CV me te dhenat e tyre ne adresen e emailit hr.bluefilterstirana@gmail.com
ose te dergojne te dhenat e tyre ne numrin e telefonit +355682000286 duke specifikuar pozicionin e punes.

Vetem personat e perzgjedhur do te kontaktohen.
Cdo informacion i derguar do te trajtohet sipas ligjit “Per mbrojtjen e te dhenave personale”.

*Intervistat dhe trajnimet zhvillohen prane zyrave tona ne qytetin e Tiranes.

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Shkelqim Fusha, Tirane
  • Tel/Mob +355 68 413 4444
  • Profili Tregti