Blue Filters Tirana, pjese e Blue Filters Group Germany, e specializuar ne trajtimin e ujit te pijshem, kerkon Menaxher/e shitje ne terren 44 views

Blue Filters Tirana, pjese e Blue Filters Group Germany, e specializuar ne trajtimin e ujit te pijshem, kerkon Menaxher/e shitje ne terren.
*Kandidatet duhet te kene aftesi shume te mira komunikimi dhe te jene te gatshem per permiresim te vazhdueshem
*Kandidatet mund te jetojne ne cdo qytet te Shqiperise, puna zhvillohet ne vendbanimin e kandidatit, trajnimet ndiqen ne zyrat tona ne Tirane.
*Puna nuk eshte 8 ore, eshte ne varesi te kerkesave te klienteve. Per personat qe kerkojne fleksibilitet ne orare dhe kane aftesi te mira vetemenaxhuese eshte vendi ideal.

Ofrohen:
1. Page e kenaqshme e standarteve Europiane, e organizuar ne page baze + bonuse
2. Shperblime dhe trajnime te vazhdueshme

Personat e interesuar duhet te dergojne CV me te dhenat e tyre ne adresen e emailit hr.bluefilterstirana@gmail.com
ose te dergojne te dhenat e tyre ne numrin e telefonit +355682000286 duke specifikuar pozicionin e punes.

Vetem personat e perzgjedhur do te kontaktohen.
Cdo informacion i derguar do te trajtohet sipas ligjit “Per mbrojtjen e te dhenave personale”.
*Intervistat dhe trajnimet zhvillohen prane zyrave tona ne qytetin e Tiranes.

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Shkelqim Fusha, Tirane
  • Tel/Mob +355 68 413 4444
  • Profili Tregti