Blue Filters Tirana, kerkon punonjes ne departamentin e shitjeve, per zonen e Veriut (Shkoder, Lezhe) 87 views

Blue Filters Tirana kerkon punonjes ne departamentin e shitjeve,
per zonen e Veriut – (Shkoder, Lezhe)

Kandidatet duhet:

 • Te kene aftesi shume te mira komunikimi dhe bindese
 • Te jene kerkues ndaj vetes
 • Te kene aftesi te mira vetemenaxhuese
 • Te jene persona energjik dhe krijues
 • Te kete automjet personal
 • Te kete vendbanim ne nje nga qytetet Fier, Vlore, Gjirokaster, Sarande,

Detyrat per pozicionin e punes:

 • Prezantimi dhe shitja e produkteve dhe ofertave te kompanise
 • Ruajtje e kontakteve me klientet egzistues dhe potencial
 • Plotesimi i dokumentacionit ne menyre korrekte
 • Koordinimi i strukturave te kompanise ne menyre qe klienti te marre sherbimin ne kohen e duhur

Pozicioni i punes ofron:

 • Ambjent pune motivues qe nxit rritjen individuale te punonjesve.
 • Jep mundesine e trajnimeve fillestare dhe te vazhdueshme.
 • Page baze + Bonuse mbi shitjet

Nuk eshte kusht eksperienca ne shitje, kusht i domosdoshem eshte vullneti dhe deshira per te mesuar dicka te re.
Nese interesoheni te punoni me ne dergoni nje email me te dhenat tuaja ne adresen hr.bluefilterstirana@gmail.com.
Intervistat dhe trajnimet zhvillohen ne zyrat tona ne Tirane

Cdo informacion i derguar do te trajtohet sipas ligjit “Per mbrojtjen e te dhenave personale”.
Cel. : +355682000286

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 2 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga Shkelqim Fusha, Tirane
 • Tel/Mob +355 68 413 4444
 • Profili Tregti