Blue Filters Tirana kerkon punonjes ne departamentin e shitjeve, per zonen e Jugut (Fier, Vlore, Gjirokaster, Sarande) 1485 views

Blue Filters Tirana kerkon punonjes per zonen e Jugut ne departamentin e shitjeve.

Kandidatet duhet:
Te kene aftesi shume te mira komunikimi dhe bindese
Te jene kerkues ndaj vetes
Te kene aftesi te mira vetemenaxhuese
Te jene persona energjik dhe krijues
Te kete automjet personal
Te kete vendbanim ne nje nga qytetet Fier, Vlore, Gjirokaster, Sarande,

Detyrat per pozicionin e punes:
Prezantimi dhe shitja e produkteve dhe ofertave te kompanise
Ruajtje e kontakteve me klientet egzistues dhe potencial
Plotesimi i dokumentacionit ne menyre korrekte
Koordinimi i strukturave te kompanise ne menyre qe klienti te marre sherbimin ne kohen e duhur

Pozicioni i punes ofron:
Ambjent pune motivues qe nxit rritjen individuale te punonjesve.
Jep mundesine e trajnimeve fillestare dhe te vazhdueshme.
Page baze + Bonuse mbi shitjet

Nuk eshte kusht eksperienca ne shitje, kusht i domosdoshem eshte vullneti dhe deshira per te mesuar dicka te re.
Nese interesoheni te punoni me ne dergoni nje email me te dhenat tuaja ne adresen hr.bluefilterstirana@gmail.com.

Intervistat dhe trajnimet zhvillohen ne zyrat tona ne Tirane
Cdo informacion i derguar do te trajtohet sipas ligjit “Per mbrojtjen e te dhenave personale”.

Cel. : +355682000286

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Shkelqim Fusha, Tirane
  • Tel/Mob +355 68 413 4444
  • Profili Tregti