Blue Filters Tirana, kerkon Agjent/e shitjesh ne terren 156 views1 application

Blue Filters Tirana, pjese e Blue Filters Group Germany, e specializuar ne trajtimin e ujit te pijshem,
kerkon Agjent/e shitje ne terren.

Kandidatet preferohet te kene:
1. Aftesi shume te mira komunikimi
2. Te kene aftesi vetmenaxhuese
3. Te kene minimalisht arsim te mesem
4. Eksperienca e punes perben avantazh
5. Te kene patente + automjet personal

Ofrohet:
1. Page e kenaqshme e standarteve Europiane
2. Page baze + bonuse per tejkalim targeti
3. Trajnime te vazhdueshme

Personat e interesuar duhet te dergojne CV me te dhenat e tyre ne adresen e emailit bluefilterstirana@gmail.com
ose te dergojne te dhenat e tyre ne numrin e telefonit +355682000286 duke specifikuar pozicionin e punes.
Vetem personat e perzgjedhur do te kontaktohen.
Cdo informacion i derguar do te trajtohet sipas ligjit “Per mbrojtjen e te dhenave personale”.

*Intervistat dhe trajnimet zhvillohen prane zyrave tona ne qytetin e Tiranes.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Shkelqim Fusha, Tirane
  • Tel/Mob +355 68 413 4444
  • Profili Tregti