Blue Call Marketing kerkon te punesoje Operator telefonike 27 views

Kriteret bazike:

1. Njohje e gjuhës së huaj mbi mesatare.

2. Eksperiencë e mëparshme në këtë fushë.

3. Aftësi të mira komunikuese në grup.

4. Ambicie dhe përkushtim gjatë orarit të punës për të fituar sa më shumë të ardhura.

Ofrojmë:

1. Paga bazë mbi mesataren e tregut.

2. Bonuse motivuese ditore, javore, mujore.

3. Kontratë e rregullt pune sipas legjislacionit në fuqi.

4. Staf mikëpritës dhe i gatshëm për të bashkëpunuar.

5. Ambient komod dhe kushte shumë të mira pune.

6. Mundësi ngitjeje në detyrë.

Disponibiliteti:

Full – time, nga e hëna në të premte

Orari: 09:00-18:00 me orare pushimi ndërmjet.

Fundjava pushim

Ju mirëpresim!

Na kontaktoni në: 0696947786

bluecallmarketing@gmail.com

More Information

Apply for this job Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania
  • Rruga/Zona Pazari i ri
  • Tel/Mob 0696947786
  • Profili Telekomunikation