Bllok, Klinike Mjekesore kerkon Infermiere, paga 50.000 Leke neto + bonuse. 266 views3 applications

Klinike Mjekesore kerkon te punesoje Infermiere, paga 50.000 Leke neto + bonuse
Kriteret

✳️Te kete perfunduar arsimin perkates dhe te jete e pajisur me licence
✳️Te kete njohuri te gjuhes angleze
✳️Kerkohet person me eksperience te meparshme
✳️Te kete deshire per pune
✳️Te jete ne kerkim te nje pune afatgjate

Ofrohet:

✔️Paga 50.000 L+ 3000 L sherbim ne shtepi
✔️Orari: nje jave 9:00-17:00, nje jave 10:00-18:00
✔️E diela pushim
✔️Ambjent modern, paciente internacional

Adresa: Bllok, Tirane

Të interesuarit të aplikojnë në adresën agjensipunesimiimp@gmail.com
ose të kontaktojnë në numrin +355692751730

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 366 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Tel/Mob 0692751730
  • Profili Konsulence, Punesim