BIM ARCHITECT 404 views1 application


Dimension 
po kërkon të rekrutojë një BIM ARCHITECT për një nga klientët e saj Italian.


DETYRAT E POZICIONIT

 • Menaxhimi dhe koordinimi i projekteve multidisiplinare, të hartuara me metodologjinë BIM, sipas standardeve dhe procedurave të kompanisë,
 • Sigurimi i standardizimit të metodologjisë BIM në të gjithë kompaninë në të gjitha proceset dhe fazat e zbatimit të projektit;
 • Verifikimi i zbatimit korrekt të modelit dhe rregullave të përgjithshme të vendosura nga BIM ARCHITECT për kërkesat e klientit
 • Dizajn i integruar në BIM (Revit)
 • Kryen kontrolle të ndërhyrjeve në model.
 • Kryeni kontrolle të mospërputhjes te modeleve sipas disiplinave te ndryshme.
 • Hartimi i dokumentacionit të tenderit

 


KËRKESAT DHE AFTËSITË

Edukimi: Diplomë në arkitekturë, inxhinieri ose planifikim urban;
Eksperienca: Të paktën 3 vjet përvojë në të njëjtin pozicion;
Aftësitë:

 • Aftësi projektuese në sektorin e ndërtimit në sistemin BIM.
 • Njohuri të gjuhës italiane të folur dhe te shkruar dhe aftësi të te shkruarit.
 • Aftësi të shkëlqyera ndërpersonale, të ndërtimit të ekipit dhe të orientuara drejt rezultateve.
 • Kërkohen njohuri të forta pune të Revit.
 • Kërkohet njohuri e mirë e punës në Navisworks.
 • Preferohet njohja e Dynamo dhe/ose skriptimit.

 


Menyra e aplikimit:

Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) vetëm në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al me subject « BIM ARCHITECT »

Ju mirepresim!


*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë nga Dimension sipas ligjit Nr. 9887 për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale” dhe do të përdoren nga Ne vetëm për qëllime rekrutimi

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 35 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rr.
 • Profili Konsulence, Punesim, Sherbime