BIM COORDINATOR MEP (profili Inxhinieri Mekanike/Elektrike) 67 views

DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore me një eksperiencë shume vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore.

 

Për një kompani që operon në fushën e shërbimeve të programimit, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant:

BIM COORDINATOR MEP

 

 

 

 

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA
Edukimi: Diplomë Master ne Inxhinieri Mekanike/Elektrike

Eksperienca: 3 vite eksperience pune ne projektim/zbatim

Aftësi:

– Njohuri ne perdorimin e Revit MEP

– Te kete njohuri mbi krijimin e familjeve MEP ne Revit

– Preferohet te kete njohuri mbi Inteference Check Revit dhe Navisworks

– Eksperience pune ne projektim te sistemeve HVAC/Plumbing/Elektrike

– Njohuri te gjuhes Angleze. Njohja e nje gjuhe te dyte si Italisht/Gjermanisht/Spanjisht perben avantazh

 

 

Menyra e aplikimit:
Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) vetëm në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al
Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni.

Ju bëjmë me dije se vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e profilit do të njoftohen për intervistë.

JU MIREPRESIM!

 

 

 

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 për “Mbrojtjen e të Dhënave Personaledhe do të përdoren vetëm për qëllime rekrutimi

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 36 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr."Abdyl Frasheri", Sheshi Wilson - Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim, Sherbime