Bëni karrierë dhe rrisni të ardhurat tuaja njëkohësisht! 63 views

Bëni karrierë dhe rrisni të ardhurat tuaja njëkohësisht!
Falcon Real Estate ofron pozicion të lire në rolin e agjentit/es imobilar/e Tirane.

Kriteret:

 1. Te keni mbaruar shkollen e larte Bachelor/Master.
 2. Te kete pervoja te meparshme ne shitje.
 3. Bashkepunues dhe te pelqej punen ne ekip.
 4. Te dije nje gjuhe te huaj.
 5. Energjik/e dhe ambicioz/e.
 6. Aftesi te mira komunikimi dhe prezantimi.
 7. Te dije te perdor programet baze kompjuterike.

Ofrohet :
1. Pagë bazë + bonuse
2. Ambjent konkurrues pune
3. Mundësi rritje në karriere
4. Trajnime të vazhdueshme

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë aplikimet e tyre me e-mail në adresën tonë elektronike: info@falcon.al duke specifikuar pozicionin e punës që aplikojnë ose mund të na kontaktoni në numrin e telefonit 0697083077.

Ju njoftojmë se të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr.9887 përcaktuar nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 8 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rr. Panorama
 • Profili Imobiliare